Ρεύμα Χωρίς ΔΕΗ Και Ηλεκτρική Ενέργεια Με Πολύμπριζο

Μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας σε μια πρίζα και να απενεργοποιήσετε τον διακόπτη στην πρίζα. Η σύνδεση στις συσκευές σας δεν σημαίνει ότι είναι απενεργοποιημένες. Αυτό σημαίνει ότι μια συσκευή εξακολουθεί να αντλεί ισχύ και δεν είναι καλή για τη συσκευή σας.

Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, πρέπει να την αποσυνδέσετε από την πρίζα. Γι ‘αυτό μην ανησυχείτε για να ξεχάσετε να αποσυνδέσετε τις συσκευές σας, επειδή εάν δεν τις συνδέσετε, δεν θα υπάρξει δύναμη.

Αυτό θα αναγκάσει όλες τις συσκευές σας να σταματήσουν να τροφοδοτούν ενέργεια όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Εάν συνδέσετε μια συσκευή και αρχίσει αμέσως να φορτίζει, τότε δεν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν η συσκευή σας χρεώνεται για πάντα ή δεν εμφανίζει καθόλου σημάδια φόρτισης.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένα σφάλμα στην προδιαγραφή “USB Power Delivery” που εμποδίζει τις συσκευές να αναγνωρίσουν σωστά τις ανάγκες τους σε ισχύ. Βασικά, εάν η συσκευή σας θέλει να αντλήσει τουλάχιστον 1,5 αμπέρ ισχύος από το φορτιστή, αλλά ο φορτιστής μπορεί να παράσχει μόνο 1 αμπέρ, τότε η συσκευή σας δεν θα μπορεί να τραβήξει όση ισχύ χρειάζεται και τελικά θα σταματήσει να τραβάει οποιαδήποτε ισχύ στο όλα.

Ρεύμα Χωρίς ΔΕΗ Με Πολύμπριζο

—> Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι ένα απλό εργαλείο που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με πολύμπριζο σε διαφορετικές συσκευές με το πάτημα ενός διακόπτη.

Ρεύμα Χωρίς ΔΕΗ Με Πολύμπριζο

Η ΔΕΗ, ή το κύκλωμα προστασίας ισχύος, είναι ένα σημαντικό και συχνά παραβλέπεται μέρος του οικιακού ηλεκτρικού σας συστήματος. Η ΔΕΗ εμποδίζει την ηλεκτρική ενέργεια να ταξιδεύει σε μέρη που δεν πρέπει να σπάει το κύκλωμα όταν ανιχνεύει υπερβολικό ρεύμα ή τάση. Αν όμως δεν έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο τροφοδοσίας.

Ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με πολύμπριζο: Εάν η καλωδίωση του νοικοκυριού σας δεν έχει ΔΕΗ, τότε το προστατευτικό κύματος θα εξακολουθεί να παρέχει προστασία από ελαττωματικά καλώδια στο σπίτι σας. Θα προστατεύσει επίσης από αιχμές τάσης που προέρχονται από εξωτερικές πηγές, όπως καταιγίδες ή κατεβασμένες γραμμές από άλλα κτίρια που δεν έχουν απενεργοποιηθεί ακόμη. ωστόσο δεν θα προστατεύσει

Ηλεκτρική Ενέργεια Με Πολύμπριζο

Μια ερώτηση που συχνά ρωτάται για τα καλώδια τροφοδοσίας είναι, “Μπορώ να συνδέσω ένα καλώδιο τροφοδοσίας σε ένα καλώδιο επέκτασης;” Η απάντηση διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της λωρίδας τροφοδοσίας.

Ηλεκτρική Ενέργεια Με Πολύμπριζο

Εάν συνδέετε μια τριπλή συσκευή σε μια πρίζα δύο όψεων, η απάντηση είναι όχι. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε προσαρμογέα για να κάνετε αυτήν τη σύνδεση, επειδή η γείωση δεν θα είναι πλήρως γειωμένη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτρικές πυρκαγιές και τραυματισμούς.

Εάν πρέπει να συνδέσετε τρύπες αντικείμενα όπου υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμες πρίζες, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο επέκτασης βαρέως τύπου ή εγκαταστήστε μια γειωμένη πρίζα κοντά στο μέρος όπου χρειάζεται.

Εάν συνδέετε ηλεκτρικές συσκευές με διαφορετικά βύσματα γείωσης σε μια πρίζα – όπως από μια λωρίδα τροφοδοσίας τριών άκρων – τότε ναι, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με πολύμπριζο.

Ρεύμα Χωρίς ΔΕΗ Και Ηλεκτρική Ενέργεια

Η ΔΕΗ είναι μια μορφή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που ενσωματώνει μια τουρμπίνα, η οποία περιστρέφεται ως αποτέλεσμα της πίεσης που δημιουργείται από το θερμαινόμενο νερό. Αυτή η διαδικασία είναι αποτελεσματική και παρέχει μέγιστη ισχύ.

Ρεύμα Χωρίς ΔΕΗ

Το πρόβλημα με αυτόν τον τύπο παραγωγής ενέργειας είναι ότι βασίζεται στην καύση καυσίμου για τη δημιουργία ατμού υπό πίεση, ο οποίος με τη σειρά του θερμαίνει το νερό.

Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία εκπέμπει CO2 και άλλους ρύπους στην ατμόσφαιρα, βλάπτοντας το περιβάλλον μας εκτός από το υψηλό κόστος εκπομπών που σχετίζεται με τη χρήση ορυκτών καυσίμων. Έχοντας το ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με πολύμπριζο κατά νου, υπάρχουν και άλλες μορφές μεθόδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως υδροηλεκτρική ενέργεια ή ηλιακοί συλλέκτες.

Ρεύμα Με Πολύμπριζο Και Φθηνή Ενέργεια

  • Λωρίδα ρεύματος: Η λωρίδα τροφοδοσίας είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να συνδέετε πολλές ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει πολλαπλές πρίζες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πρίζες με προστασία από κύματα για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Φτηνή ενέργεια: Το κόστος της ενέργειας κυμαίνεται συνήθως ανάλογα με τη χρήση και την ώρα της ημέρας. Αν ψάχνετε για φτηνές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, συγκρίνετε προσφορές από διαφορετικούς παρόχους για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη προσφορά.

Φτηνές Τιμές Ηλεκτρικής Ενέργειας

Για μια επιχείρηση, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το κόστος λειτουργίας. Οι φτηνές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και το χαμηλό κόστος στις συνδέσεις WiFi είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Σε ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες, όπως η Γερμανία, υπάρχουν φτηνές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας. Εκεί, δεν υπάρχει διακύμανση των τιμών και είναι πολύ σταθερή.

Σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ελλάδα, μπορούν επίσης να βρεθούν φτηνές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά υπάρχουν διακυμάνσεις των τιμών και μπορεί να μην είναι σταθερές καθώς αλλάζει η οικονομία της χώρας.

Υδροηλεκτρική Ενέργεια Ή Ηλιακοί Συλλέκτες

Η υδροηλεκτρική ενέργεια είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας παράγοντας ενέργεια από την ενέργεια του νερού που πέφτει.

Η υδροηλεκτρική ενέργεια μπορεί να παραχθεί με την κατασκευή ενός φράγματος σε ένα ποτάμι το οποίο, όταν το φράγμα είναι γεμάτο, θα σταματήσει την κατάντη ροή του νερού και θα το αναγκάσει να ρέει προς τα πάνω πάνω από μια τουρμπίνα που γυρίζει μια γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας.

Η υδροηλεκτρική ενέργεια έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους για να κάνει πολλά πράγματα, όπως άλεση, ξύλο πριονιού και νερό αντλίας.

Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι επίπεδα φύλλα φωτοβολταϊκών κυττάρων που μετατρέπουν το φως σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτά τα πάνελ συνήθως εγκαθίστανται σε στέγες ή σε μεγάλες συστοιχίες σε περιοχές με υψηλά επίπεδα ηλιακού φωτός.

Επίπεδα Φύλλα Φωτοβολταϊκών Κυττάρων

Τα φωτοβολταϊκά στοιχεία είναι επίπεδα φύλλα ημιαγωγού υλικού που μετατρέπουν το φως σε ηλεκτρισμό.

Είναι κατασκευασμένα από πυρίτιο και το καλύτερο χαρακτηριστικό τους είναι το χαμηλό κόστος τους. Ωστόσο, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας, επειδή διαλύονται όταν εκτίθενται σε ηλιακό φως.

Για να τα καταστήσουν πιο ανθεκτικά, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η προσθήκη μιας μικρής ποσότητας νιτριδίου του γαλλίου (GaN) τα καθιστά πολύ πιο ανθεκτικά στη θερμότητα και το φως. Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε σε κύτταρα GaN-on-silicon, τα οποία είναι σήμερα τα πιο αποτελεσματικά φωτοβολταϊκά κύτταρα στην αγορά.

Αποκτήστε Σήμερα Ρεύμα Χωρίς ΔΕΗ Με Πολύμπριζο Στην Ελλάδα (2021)

Με την αυξανόμενη ζήτηση για περισσότερη ισχύ και ενέργεια, έρχεται η χρήση διαφορετικών αντικειμένων που συνδέουμε όπως τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, τηλεφωνικές συσκευές, κονσόλες παιχνιδιών κ.λπ.

Μια λωρίδα τροφοδοσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της ηλεκτρικής ενέργειας που έρχεται σε αυτήν. Μπορούμε να συνδέσουμε όλα αυτά τα στοιχεία και όταν υπάρχει ανάγκη αποσύνδεσης ενός στοιχείου από το καλώδιο τροφοδοσίας ή όταν κάποιος αφήνει μια συσκευή σε κατάσταση αναμονής καθώς και για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσουμε τα υπόλοιπα.

Αυτό δεν θα απαιτεί από εμάς να αγοράσουμε μια ΔΕΗ η οποία είναι μια δαπανηρή επένδυση και επίσης δεν θα απαιτεί από μας να βιώνουμε καφέ-outs ή black-out εάν αυτές οι συσκευές παραμένουν συνδεδεμένες πάντα.

Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι ένα βύσμα που συνδέεται με μια πρίζα και έχει πολλές πρίζες που είναι εξοπλισμένες με διακόπτες. Αυτές οι πρίζες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ροής ηλεκτρικής ενέργειας σε μία μόνο λωρίδα ρεύματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με πολύμπριζο συνδέοντας τις συσκευές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην πρίζα. Η ισχύς θα ρέει από τη μία συσκευή στην άλλη μέσω του καλωδίου που είναι συνδεδεμένο σε αυτές.

Μια λωρίδα τροφοδοσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς τη χρήση PPCs επειδή μειώνει την απώλεια ενέργειας, η οποία είναι συνήθως υψηλή όταν χρησιμοποιούνται PPC.

Αυτό συμβάλλει επίσης στη μείωση του κόστους ζωής σας, επειδή θα χρησιμοποιείτε λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας όταν δεν χρειάζεται να πληρώνετε ρεύμα χωρίς ΔΕΗ με πολύμπριζο.