Το Internet Είναι Η Παγκόσμια Άγρυπνη Πόλη

Το internet είναι σαν τη Νέα Υόρκη, μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι στην πραγματικότητα πόλη.

Η φύση του “Webtime” είναι όφελος για άτομα που θέλουν να μιλήσουν με κάποιον στις 4 π.μ. Πριν από το internet, εάν τελειώσατε τη δουλειά σας στις 4 π.μ., οι μόνοι που ξύπνησαν ήταν άλλοι εργαζόμενοι με βάρδιες, όπως οι συνάδελφοί σας.

Ηλεκτρική Ενέργεια Στην Ελλάδα

Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι τόσο υψηλό που έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους κινητήρες για τη μετάβαση από τις αγροτικές περιοχές στις αστικές περιοχές.

Η κατά κεφαλήν κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην Ινδία είναι περίπου 600 kWh, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτήν άλλων μεγάλων χωρών όπως οι ΗΠΑ (3.900 kWh).

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα αυξήθηκε με ρυθμό 5% ετησίως από το 1990 και η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί.

Τα μόνα άτομα με τα οποία θα μπορούσατε να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά ήταν οι συνάδελφοι που πιθανότατα θα θέλατε να ξεφύγετε. Η μόνη εταιρεία σας ήταν τα άτομα για τα οποία πιθανότατα θα θέλατε να παραπονεθείτε σε κάποιον τρίτο που κατανοεί.

Χάρη στο Internet shift οι εργαζόμενοι μπορούν να πάνε σε μια αίθουσα συνομιλίας ανά πάσα στιγμή και να μιλήσουν με τους ανθρώπους για την ημέρα τους. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θα βρίσκονται σε άλλες ζώνες ώρας όπου όλοι έχουν τελειώσει τη δουλειά τους και δεν θα σκέφτονται δύο φορές για κάποιον που μόλις επέστρεψε στο σπίτι. Το υπόλοιπο της αίθουσας συνομιλίας θα χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον σε άτομα σε άλλες ζώνες ώρας με διαφορετικά προγράμματα.

Εργασία Στο Internet

Αυτό δημιουργεί την ενδιαφέρουσα πιθανότητα ενός εργαζόμενου με βάρδιες να δημιουργήσει μια φιλία με κάποιον που βρίσκεται λίγο μακριά, ο οποίος υποθέτει ότι ο νέος φίλος του που εργάζεται από τις 10 μ.μ. έως τις 4 π.μ. πρέπει να βρίσκεται σε άλλη χώρα.

Αυτή η πτυχή «οποτεδήποτε» βοηθά επίσης τους αϋπνία. Όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, μπορείτε να πάτε στο internet και να μιλήσετε με ανθρώπους για να ξεχάσετε το μυαλό σας από ό, τι είναι αυτό που σας κρατά ξύπνιοι. Εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να συζητήσετε το πρόβλημά σας στο internet με μια ομάδα ανώνυμων ξένων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στο κρεβάτι και να κοιμηθείτε κατευθείαν. Η συμβουλή μου για όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε είναι να αποφύγετε να ξαπλώνετε στο κρεβάτι και να μένετε στο χρόνο που περνά αργά, ανησυχώντας ότι δεν θα κοιμηθείτε ποτέ ξανά. Καλύτερα να σηκωθείτε και να κάνετε κάτι, για να κάνετε τον εαυτό σας ακόμη πιο κουρασμένο, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε.

Online Παιχνίδια Στο Internet

Όχι μόνο το internet σάς επιτρέπει να μιλάτε σε άτομα εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, αλλά μπορείτε να βρείτε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα ανά πάσα στιγμή. Ο γαμπρός μου ο Μπραντ είναι επί του παρόντος εμμονή με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που ονομάζεται Stratego. Είναι σφάλμα του αδερφού μου να του δείξω αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι χωρίς ζάρια.

Ο αδερφός μου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι και ο Μπραντ δυσκολεύτηκε να βρει κάποιο να παίξει εναντίον του. Ο Μπραντ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για κανένα από τα παιχνίδια που οι υπόλοιποι θέλουμε να παίξουμε, ειδικά αν δεν έχουν ζάρια.

Ευτυχώς, ο Μπραντ ανακάλυψε ότι μπορούσε να παίξει στρατηγικά διαδικτυακά και να παίξει ενάντια σε πραγματικούς ανθρώπους όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα, κάτι που σύμφωνα με τη σύζυγό του είναι ακριβώς αυτό που έκανε από τότε που ανακάλυψε την διαδικτυακή έκδοση του παιχνιδιού. Έτσι, από την άποψή της, ίσως υπάρχει ένα μειονέκτημα ότι μπορεί να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι με κάποιον, κάπου, οποτεδήποτε.